Hoe voeg ik een e-mailadres toe in Outlook (2016)

Open Outlook

Klik op 'Bestand' (links bovenaan)

Selecteer 'Account toevoegen'

Vul de gewenste gegevens in zoals in de afbeelding hieronder. (Deze kunnen voor u anders zijn. Bv; bij het gebruik van een functie e-mailadres, dir.school@go-scholengroepwesthoek.be)

En klik op volgende..

Klik op Voltooien..

Hierna moet u mogelijks Outlook eens herstarten.

Waarna uw nieuw e-mailadres zal toegevoegd zijn in Outlook

TIP

Voor gebruiksgemak kunt u nu nog het postvak IN van het toegevoegde e-mailadres toevoegen aan uw favorieten.

Navigeer naar het postvak IN, en rechtermuisklik hierop

Na het aanklikken van dit zal u het postvak tussen   uw favorieten (bovenaan) zien staan.