Om Office 365 te installeren thuis, surft u naar deze link. Log in met uw werk e-mailaccount (voornaam.familienaam@inspirascholen.be).

Indien u niet beschikt over uw logingegevens of deze verloren bent, kan u deze opvragen bij het secretariaat/directie van uw school (via Easynet).

Klik vervolgens op 'Office-apps installeren' ...

Voor gedetailleerde uitleg bekijk onderstaande video.

Zaken om op te letten:

- Als je al een installatie van Office hebt thuis en je wil die van school gebruiken, dien je eerst de oude te deinstalleren

- Office 365 gebruikt telkens de nieuwste versie  van Office nl. Office 2016

- Je kan max. tot 5 installaties doen per account.

Links:

http://easynet.sgw28.be/
https://portal.office.com