Deze handleiding legt uit hoe je wijzigingen kunt maken in het adresboek van een printer (printcodes aanpassen, ...)

Hiervoor heb je volgende zaken nodig;

• Het IP-adres van het toestel
  • De gebruikersnaam en wachtwoord van het toestel

Voor deze gegevens kun je terecht bij de dienst ICT van de scholengroep. (helpdesk@go-scholengroepwesthoek.be)

Als je bovenstaande zaken hebt, open dan uw browser en surf naar het gekregen IP-adres.

Klik vervolgens op Inloggen en log in.

Na het inloggen, navigeer naar Apparaatbeheer, Adresboek.

Hier kan u dan uw gebruikers bekijken, wijzigen en aanmaken.

Om wijzigingen te maken selecteer je gebruiker en klik op 'wijzigen'.

Onder Verificatie-informatie, Gebruikerscode kan je de printcode instellen.

Bij vragen of problemen contacteer ICT via helpdesk@go-scholengroepwesthoek.be