De personeelsleden van een school kunnen via Signpost ook pc's of laptops online bestellen.

De aankoop wordt op school geleverd zodat er geen extra leveringskosten zijn.

Iedere school heeft een unieke webshop waar personeelsleden kunnen bestellen.

Klik hier om de webshop van uw school op te zoeken.

1) Ga naar de webshop van uw school om uw pc of laptop online aan te kopen.

2) Selecteer uw pc of laptop en upgrade die indien nodig.

Vul het gewenste aantal in en klik op 'In Winkelwagen' om verder te gaan.

3) Vervolgens krijg je een overzicht en kan je nog verder winkelen of meteen afrekenen.

Indien u nog geen account heeft, dient u eerst te registreren.

Bij de 'Naam instelling', zal enkel uw school getoond worden.

Klik dus op 'Kies' om uw school te bevestigen.

4) U dient geen leveringsadres in te vullen omdat dit op school geleverd wordt.

U kan uw bestelling controleren en uiteindelijk bevestigen.

Klik hier om een brochure van Signpost te bekijken met uitleg over het raamcontract. Daar kan u ook een overzicht bekijken van enkele interessante pc's en laptops.

Klik hier om een film te bekijken van Signpost met wat meer uitleg over de aankoop van pc materiaal voor personeelsleden.

Indien u hierover vragen heeft kan u meer informatie navragen bij Signpost via doko@signpost.be of via 09/277 97 39.

Hou er rekening mee dat ICT van de scholengroep niet mag meehelpen met aangekochte pc's en laptops via Signpost, omdat anders de garantie vervalt.